O nama

2sweet Zagreb je artisan proizvodnja tradicionalnih kolača i torti te potpuno personaliziranih modernih slastica. 

2017. uselivši u vlastiti novi i moderno opremljeni prostor proizvodnje, 2sweet neprekidno širi svoj tim i ponudu i usavršava svoje proizvode.  

Svi naši proizvodi su kombinacija stila, okusa i savršene usluge, a Vašu svečanost učinit će još svečanijom.

2sweet Zagreb proizvodnju vodi prema najvišim HACCP normama kako biste u svakom trenutku mogli dobiti zdrav i siguran proizvod.

Bilo da se radi o rustikalnom slatkom stolu, klasičnoj i elegantnoj torti ili modernim monoporcijama, spretne ruke naših slastičara učinit će čaroliju za pamćenje.

 

Osim predanog rada na proširenju ponude slastica, ono u čemu zaista uživamo je izrada svadbenih i svečanih torti. Iako iza sebe imamo stotine i stotine vjenčanja, još uvijek s oduševljenjem primamo narudžbe za svako novo. 

Ukoliko organizirate vjenčanje ili neku drugu svečanost, rado ćemo vas primiti na degustaciju te pomoći oko odabira okusa i izgleda slastica. Kako je kod nas većina slastica personalizirana, naš majstor slastičar za vrijeme degustacije posvetit će se samo Vama te odgovoriti na sva Vaša pitanja i dvojbe. Stoga, slobodno i bez ustručavanja, kontaktirajte nas i dogovorite termin degustacije!